make a website


Izom-intelligencia elektromos izomstimulátorok

"MI - Muscle Intelligence" technológia

A legkorszerűbb izom-intelligencia érzékelővel felszerelt készülékek, melyek folyamatosan figyelik az aktuális izomállapotot, valamint kiértékelik azt - ennek a technológiának köszönhetően a készülék automatikusan alkalmazza az adott izomállapotra leadott intenzitást (intelligens, izom-állapottól függő kezelési intenzitás).

Mi- TENS - a fizikai állapotnak és fájdalomküszöbnek megfelelően állítja be a fájdalomcsillapító programok hatásos és megfelelő mértékű intenzitását (éppen a fájdalomküszöb alatt)
Mi- Scan - értékeli és figyeli a kezelt izomzatot, az izom-állapottól, patológiától függő terápiás paramétereket alkalmaz a készülék a nagyobb komfort és hatékonyság érdekében.
Mi- Action - aktív kezelések a készülék által detektált, akaratlagos kontrakciókkal, miközben összehangolja a stimulációs és akaratlagos impulzusokat a terápia során. Hatékonyan alkalmazható aktív mozgás (tréning) és stimulációs kezelés egyidejűleg történő kombinációjában.
Mi- Range - hatékony kezelést biztosít alacsony frekvenciájú programokhoz szükséges intenzitás tartományban (rekreáció és masszírozás) 

<< A CHATTANOOGA GYÁRTÓ WEBOLDALA >>
<< A COMPEX GYÁRTÓ WEBOLDALA >>

Chattanooga Rehab

Chattanooga WPro 2 Standard

Chattanooga WPro 4 Full

Compex SP 2.0

Compex SP 4.0

Compex SP 6.0

Compex SP 8.0

Compex Fit 1.0

Compex Fit 3.0

Compex Fit 5.0