html5 templates


VIBRÁCIÓS TERÁPIA

A kiváló minőségű Wellengang vibrációs tréner Németországban készül. A Wellengang készülék egy terápiában és sportban használatos vibrációs eszköz. Tanulmányokat mutattak ki már évekkel ezelőtt arra, hogy a vibrációs rezgés alkalmas a csontritkulás megelőzésére és kezelésére, illetve pozitív hatással van a mobilitásra és az izomzat keringési rendszerére. A megfelelő rezgéstechnika tud csak hatékony eredményt elérni.

A Wellengang enyhe rezgésekkel is rendelkezik, amelyek már 1 Hz-en kezdődnek, ezáltal lehetővé teszik az optimális használatot minden korosztály és célcsoport számára. Az 1-20 Hz-es nagy frekvenciatartomány és a lépésszélesség által meghatározott mozgás intenzitása lehetővé teszi a felhasználók számára a széles választékot - függetlenül az egészségi állapottól, a fittségi szinttől, illetve attól, hogy fiatal vagy idősebb korosztályról van szó - az optimális edzés elérése érdekében.

10 Hz-en az edzés különösen gyengéd és hatékony. A különböző gyakorlatok segítenek a pácienseknek gyorsabban regenerálódni és újra fittnek lenni. Egy héten már 2 x 10 perc edzés elegendő ahhoz, hogy a pozitív hatások rövid időn belül jelentkezzenek. A páciensek ösztönösen érzékelik majd, milyen hatások és frekvenciák lesznek különösen relevánsak számukra, így általában a rövid bevezetést/bemelegítést elvégezhetik önállóan.

A Wellengang a sportban is rendkívül hatékony, az edzetlen emberek is már az első edzés során érzik a nyugtató hatású, enyhe rezgések hatását. Az egyensúly javítása és a jobb koordinációs képesség összehangolása, valamint az izomzat erősítése már rövid időn belül elérhető.
Képzett sportolók is használják a Wellengang edzést az optimális felkészülésükhöz. Hatékony a teljesítményfejlesztésben, rövidíti a regenerációs fázisokat és segít az edzés optimalizálásában. Így minden korosztályban és fittségi szinten egyaránt alkalmazható. 

<< A GYÁRTÓ WEBOLDALA >>

Wellengang Excellence

Wellengang Excellence Med

Wellengang Ambition

Wellengang Performance

Wellengang Start

Mobisit

Lépjen kapcsolatba velünk!